Lauantaina tapasimme SOCKn ensimmäisen kerran,muutama tunti sen jälkeen,kun olimme saapuneet Itävaltaan ja Wieniin.

SOCK ja Ruska saivat tutustella, ja jo pian kävi selväksi, että astumis ajankohta on oikea. Vähän poika tarvitsi "ohjausta" ja hoiteli homman sen jälkeen hienosti. Olivat nalkissa noin 10 minuuttia. Näppärää.... siinä ei paljon kyselty, et hei mikäs mies se sinä olet? Lomaromanssia parhaimmillaan;) 

Minä tein lähempää tuttavuutta tämän "vävypojan" sukulaisiin, ja oikein mukavalta näytti! Kävimme päivän päätteeksi yhdessä pizzalla, ja Ruska sai tulla mukanamme ravintolaan. Matkassa olivat myös SOCKn siskon Hollyn 3kk pennut Boots ja Panda.

Illan Ruska lepäili boksissaan, ja yöksi se tuli viereen nukkumaan. Kovin väsynyt oli pieni punainen, ja minulle tuli niin kotoinen olo, kun Ruu kuorsasi vieressäni;)

On Saturday, a few hours after we had arrived in Austria, we met Sock the first time.

Soon after Sock and Ruska had been introduce to each other it was clear that the time was right for mating. With just a little guiding everything went well and they were locked together for 10 minutes. Wham-bam-thank-you ma'am - what a holiday romance ;)

Later, I met some nice relatives of my "son-in-law". Then we went to a pizzeria and took Ruska as well as and Holly's puppies Boots and Panda with us.

In the evening, Ruska was resting in her crate but climbed to my bed for the night. It was so cosy to have tired little red Ruu snoring next to me ;)