Aika menee kuin siivillä täällä pentulaatikon äärellä. Viime yönä sain jo nukuttuakin vähän pidempiä pätkiä. Pentujen painot on lähtenyt mukavasti nousemaan. Nuoskan ja Islan ruokailut ovat olleet tarkkailussa. Nuoska,joka oli pentueen pienin, nostaa painoaan hitaasti mutta varmasti. Jätkä on taistelija luonne, isoääninen, pitkäjalkainen ja aina liikenteessä, ehtii vissiin kuluttaa liikkumalla sen mitä syö. Isompien on vain helppo töniä pikkumies baarijakkaralta alas;) Niinpä Nuoska laitetaan tiskille aina uudelleen, kun muut ovat syöneet. 

Islan paino lähti nousuun kunnolla vasta eilen illalla. Islalla sama juttu, se on laitettu aina uudelleen syömään, kun pahin ruuhka on ohi. Islan syntymäpaino oli 321g, joten kokoa oli hyvin. Mutta neiti taitaa rakastaa nukkumista, syö vähän ja sammahtaa. Tänä aamuna punnituksessa kuitenkin riemuittiin, Islakin oli syönyt yön aikana 31grammaa painoa lisää!

Unna ja Luna ovat ne, jotka käyvät syömässä johtajan elkein. Otetaan se nisä, mikä heille kuuluu. Ja siinä ei turhia napista. Naava ja Kuura ovat äänekkäitä, baariin mennään huudon kanssa ja tilaa on löydyttävä!

Painot 3. vrk:n aamuna / Weighs in the morning of the day 3

Unna 329g---433g

Luna 352g---419g

Isla 314g---356g

Nuoska 239g---284g

Naava 319g---415g

Kuura 296g---377g

1235230556_1526301[1].jpg

Time really flies by the puppy crate. Last night I managed to sleep a bit better than before. Pups are gaining weight nicely but I have been paying special attention to Nuoska and Isla. Nuoska who was smallest at birth is gaining weight slowly but steadily. This guy is a fighter, loud, long-legged and always on the move. Probably using all the energy he's getting from food. It's easy for the others to push the little away from the bar ;) That's why I help him back when others have finished.

Isla started to gain weight properly last night. I have helped her with eating, too. Her weight at birth was 321 g so she wasn't that small. But as she loves to sleep, she only eats for a while and falls asleep again. This morning I was so happy to find out that she had eaten well last night and gained 31 g!

Unna and Luna are the bossy eaters. They take the tit they want and that's that. Naava and Kuura, the loud ones, rush to the bar howling and demanding!