Lauma pienenee, ja vauhti kiihtyy! Eilen Kuuran lähdön jälkeen porukka tuntui niin pieneltä, mutta tänä aamuna ei yhden puuttumista kyllä huomannut:) Loppujengi vain lisää kaasua, kun tilaa tulee lisää... Ja kohta näitä ei meidän mellakka-aidat enää pidättele, kovasti olisi halua laajentaa reviiriä. Kotimme sisustuskin alkaa näyttää jo pommisuojalta, kun esim. eteisen lipasto on vuorattu matoilla ja kompostikehikolla. Leivinuunin kylkeen pennut upottivat myös hampaansa, siitä saa mukavasti rappausta irti... uunin alareuna on nyt suojattu, ennenkuin se keikahtaa yhdestä nurkasta nurin;) Listoja, mattoja ja oikeasti jokapaikkaa pitää maistaa, mielellään niin lujaa, että jää jäljet. Imuri on hauska leikkikalu, eli sen kimppuun käydään aivan kuten äitinskin tekee. Ja pentuhuoneen kevythäkki vaihtaa tonttia yhtenään, ja välillä kokeillaan, miltä mökki näyttää kyljellään. Aamulla ja illalla villit ovat sellaisia, että siinä ei säästy enää mikään. Lattialla laitetut sanomalehdet lähtevät ensimmäisinä liikenteeseen. Ulkoa ei haluta sisälle, jos saat pari kutsumalla sisälle, ne ehtivät siinä muita metsästäessä karata ainakin pari kertaa takaisin...oven raossa on aina joku valmiina säntäämään pihalle! Ja mennään niin lujaa, että eihän tässä vanha enää saa niitä kiinni!    Kuulostaa aika villin lännen meiningiltä, sitä tämä välillä on:) Mutta nämä hetket on niin hauskoja ja mieleenpainuvia, että vieläkin viihdymme oikein hienosti tämän konkkaronkan kanssa:)

1235230556_1526301[1].jpg

The crowd is getting smaller and the speed is getting wilder! Yesterday it was so quiet after Kuura had left but now I don't notice that there's one missing :) The pups just want to expand their territory. Our home looks like a bomb shelter with carpets and fences covering the furnitures. The pups have sank their teeth into the brick baking oven as well... Mouldnings, carpets and everything else have to be tasted. The vacuum cleaner is a great toy, it's nice to attack it in the same way than the mom does. First thing in the morning and last thing in the evening the pups play so wildly that nothing is spared. They don't want to get into the house from the yard and they try to escape from the door when ever they have a chance, and they do it fast. But these moments are still so fun and memorable that  we are still enjoying them very well :)

So also Naava, who is now called Jippo, has now moved into his new home. We'll be seeing him often and even I couldn't keep my tears from falling, I am so happy when two pups have already gotten so good homes!

We have received a number of enquiries and replied some of the emails already, but some are still under work. Further enquiries are welcome!

1243055356_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Naava muutti eilen pois kotoa, ja jatkaa elämäänsä Jippo-poikana. Jipon kanssa tulemme onneksi myös näkemään usein, ja vaikka tippa tuli tälläkin kertaa silmään, niin on hyvä mieli kun jo kaksi pentusta ovat päässeet niin hyviin koteihin!

Pennuista on tullut paljon kyselyitä, osaan sähköposteista olemmekin jo vastanneet, mutta osa on vielä vastaamatta ja mietinnässä. Otamme edelleen kyselyitä vastaan Unnan, Islan ja Nuoskan kohdalla!

http://www.youtube.com/watch?v=XUXeJhHXyIc

http://www.youtube.com/watch?v=A7e-BJPKGE4

http://www.youtube.com/watch?v=RjUoM8X5fp4